418.000 keer bedankt, beste lezers uit Wuustwezel!

Het Laatste Nieuws is de nummer één in regionieuws en daar hebt u, beste lezer uit Wuustwezel, flink aan meegeholpen. De artikels die we afgelopen jaar schreven over Wuustwezel en de deelgemeenten zijn meer dan 418.000 keer gelezen. Onze oprechte dank daarvoor.

Een mix van mooie verhalen, interessante weetjes, politieke discussies. Het voorbije jaar hebben we geprobeerd alles aan bod te laten komen. Soms een intriest verhaal zoals het plotse overlijden van Johan De Jaegher van Il Divino di Milano.  

Onlangs opende ook de gloednieuwe horecazaak Oud Wezel en dat was ook iets wat u in Wuustwezel wel kon smaken. Net als de ontdekking van een drugslabo voor de productie van crystal meth.  In Loenhout zijn ze dan  weer een dorpszicht kwijtgeraakt door de afbraak van de fabrieksschouw die niet meer stabiel bleek te zijn. En uiteraard mag de jaarlijkse Bloemencorso niet vergeten worden, net als de lichtstoet.

Buurtschap Notelaar won met het Ei van Colombus.
Pieter-Jan Rombouts Photography Buurtschap Notelaar won met het Ei van Colombus.

En was er nog flink wat beroering in de politiek toen Carrera Neefs vlak na haar eedaflegging N-VA verliet en de overstap maakte naar Vlaams Belang. 

Beste lezer, een fijn 2020 toegewenst. Wij beloven u opnieuw een mix aan leuke, spannende, indringende verhalen uit uw buurt, in uw buurt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer