De affiche van ‘Grobbendonk en Bouwel feesten!'
Gemeente Grobbendonk De affiche van ‘Grobbendonk en Bouwel feesten!'

Centrum komende zondag verkeersvrij voor ‘Grobbendonk en Bouwel feesten!’

Grobbendonk en Bouwel staan komende zondag op zijn kop. Naar jaarlijkse gewoonte vindt vlak voor de start van de zomervakantie ‘Grobbendonk & Bouwel Feesten!’ plaats. 

Het Astridplein in Grobbendonk wordt zondag vanaf 16 uur omgetoverd tot een grote markt met kraampjes, foodtrucks en kinderanimatie. Het lokaal bestuur van Grobbendonk nodigt alle inwoners uit op een namiddag en avond vol plezier ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Vanaf 16 tot 22 uur kunnen de feestvierders terecht op het Astridplein voor onder andere optredens van Gene Thomas, Dancebeat, Phil Kevin en discobar Polle Nijs. 

Voor de kinderen is er animatie voorzien in de vorm van een clown, kindergrime en springkastelen. Tussen 16 uur en 19 uur kunnen kindjes jonger dan 12 jaar genieten van een gratis suikerspin. Het Astridplein wordt voor deze feestelijke dag volledig verkeersvrij gemaakt zodat de bezoekers naar hartelust kunnen genieten van hun feestelijke zondag.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer