Huis van acteur Dieter Troubleyn onbewoonbaar na brand

Brute pech voor acteur/zanger Dieter Troubleyn (48). Zijn gezinswoning in Pulle geraakte afgelopen dinsdag beschadigd door een brand. Het huis is zelfs even onbewoonbaar, zodat de familie Troubleyn tijdelijk moet uitwijken naar een hotel.

Een op het eerste gezicht banale schouwbrand had toch behoorlijk zware gevolgen voor Dieter Troubleyn, zijn vrouw en hun drie kinderen. Het vuur, dat dinsdagmiddag ontstond, bleek verder zijn weg te hebben gezocht via een valse wand en onder de vloer. Het gevolg was dat de brandweer één en ander moest uitbreken om de brand te lijf te gaan.

De Troubleyns werden gealarmeerd door een passante die de vlammen uit het dak zag slaan en konden veilig en wel ontkomen. Hoewel het grootste deel van hun huis werd gevrijwaard, moeten ze toch tijdelijk elders gaan slapen, mede omdat de elektriciteitsleidingen werden aangetast. Extra sneu is dat het gezin 23 jaar bezig was geweest met het vernieuwen van de woning en dat die renovatie nog niet lang geleden helemaal werd voltooid.

Intussen proberen de gezinsleden de draad weer zo goed mogelijk op te pikken. Zo stond Dieter Troubleyn zelf daags na het incident alweer op de planken in het Nederlandse Utrecht. De acteur, die in het verleden onder andere meespeelde in de VTM-soap Familie, heeft goede hoop dat hij en zijn gezin tegen de feestdagen terug naar huis zullen kunnen. Troubleyn toonde zich ook aangenaam verrast door de praktische hulp en morele steun die hij meteen na de brand mocht ervaren.

In de woning van acteur Dieter Troubleyn is dinsdag brand uitgebroken. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.
ANP Kippa In de woning van acteur Dieter Troubleyn is dinsdag brand uitgebroken. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer