Parochiezaal Sint-Jozef in Zandhoven.
Google Streetview Parochiezaal Sint-Jozef in Zandhoven.

Te veel CO in lucht tijdens infovergadering parochiezaal

Na een infovergadering in de parochiezaal van Zandhoven mat de plaatselijke brandweer maandag een verhoogde concentratie aan CO in de lucht. De aanwezigen werden hierover vanochtend geïnformeerd.

De gemeente Zandhoven heeft plannen om de bestaande parochiezaal Sint-Jozef in de Amelbergastraat te slopen en op de zelfde plaats een nieuw vrijetijdscentrum te bouwen. Gisteren hield men daaromtrent een infoavond voor geïnteresseerde inwoners. Achteraf klaagden enkele mensen over hoofdpijn en misselijkheid. Een meting door de brandweer wees later op de avond uit dat er een verhoogde concentratie aan CO in de lucht hing.

De aanwezigen werden vanochtend in de mate van het mogelijke verwittigd door medewerkers van de gemeente Zandhoven. De meeste mensen gaven aan dat ze weinig tot geen hinder ondervinden. Personen die wel hoofdpijn hebben en/of misselijk zijn, kunnen daar nog enkele dagen last van hebben. Wie zich zorgen maakt, kan altijd langs de huisarts passeren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer