Vader en zoon Stulens worden concurrenten: jongste telg pas verkozen tot voorzitter N-VA, papa zwaait de plak bij Vlaams Belang

Tijdens de ledenvergadering die op dinsdagavond 19 februari plaatsvond, koos N-VA Zandhoven een nieuw afdelingsbestuur en dat onder het toeziend oog van Kamerlid Koen Metsu. Aftredend voorzitter Pieter Helsen wordt opgevolgd door Dieter Stulens. Hij is nu drie jaar lang voorzitter van N-VA Zandhoven.

Dieter Stulens is de nieuwe voorzitter van N-VA in Zandhoven
RV/N-VA Zandhoven Dieter Stulens is de nieuwe voorzitter van N-VA in Zandhoven

De familie Stulens is geen onbekende in de gemeente Zandhoven. Nu Dieter Stulens met unanimiteit van stemmen verkozen is tot nieuwe voorzitter van de N-VA afdeling in Zandhoven zal hij concurreren met zijn vader. Paul Stulens is immers voorzitter van Vlaams Belang Zandhoven.

Dieter Stulens vindt het belangrijk dat de Zandhovenaar centraal staat. “We gaan heel veel blijven luisteren naar de inwoners van Zandhoven en we zullen dat blijven doen.” Aftredend voorzitter Pieter Helsen heeft met heel veel plezier en engagement dit bestuur geleid maar geeft de fakkel door. Hij blijft wel fractieleider in de gemeenteraad en actief in het bestuur. Samen met andere bestuursleden en medewerkers wil hij volop blijven werken aan een betere gemeente.

Conny van den Heuvel is de nieuwe ondervoorzitter. Ward Peeters is de nieuwe verantwoordelijke voor de jongerenwerking.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer