Benoit De Freine

Vanaf woensdag weer verkeer in twee richtingen op Liersebaan

De werken op de Liersebaan aan de brug over de E313 zijn afgerond, waardoor het verkeer vanaf woensdag weer in beide richtingen over de Liersebaan rijden. De signalisatie wordt aangepast en er wordt een nieuwe verkeerslichtenregeling ingesteld. Fietsers blijven nog tot het einde van het project de omleiding via de brug van Viersel volgen.

Zodra het verkeer weer in twee richtingen op de Liersebaan kan rijden, zal ook de Zagerijstraat weer vanuit de twee kanten bereikbaar zijn voor auto- en vrachtverkeer. Fietsers die in de Zagerijstraat moeten zijn, kunnen daar enkel vanaf de kant van Lier geraken. Fietsers die vanuit Zandhoven komen, moeten de omleiding over de brug van Viersel volgen om vanaf de Herentalsebaan naar de Zagerijstraat te rijden.

Op www.wegenenverkeer.be/zandhoven vind je altijd de meest recente informatie over het project.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer