illustratie: feest bij oudjaar
ANP illustratie: feest bij oudjaar

Feestganger kan afwijzing niet aan

Een Noord-Afrikaanse twintiger is veroordeeld tot 7 maanden cel voor slagen en verwondingen en weerspannigheid. Hij ging afgelopen oudjaarsnacht door het lint tegen een vrouw die zijn avances niet beantwoordde. De man mag wel de cel verlaten omdat de rechter de helft van de straf met uitstel uitsprak.

Het slachtoffer werd op de dansvloer van een Zaventems café meermaals lastiggevallen door de man. Ze negeerde hem echter steevast. Dit kon hij niet verkroppen en op een gegeven moment greep hij haar bij de haren en trok haar hardhandig op de grond. Gelukkig konden omstaanders snel tussenbeide komen en hem in bedwang houden tot de politie ter plaatse kwam. De vrouw liep door de harde val een hersenschudding op en was 7 dagen arbeidsongeschikt. Na de feiten ontkende hij alles. “Zij heeft mij geslagen waarna andere cafégangers me hebben aangevallen”, klonk het. Bij een herverhoor bekende hij uiteindelijk toch de feiten. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer