2 De gehaktballen werden vlakbij school Zavo aangetroffen.
Lukas De gehaktballen werden vlakbij school Zavo aangetroffen.

Gooide dierenbeul vergiftigde gehaktballen vlak bij school?

In het struikgewas op de hoek van de Diegemstraat met de Groenstraat in Zaventem, recht tegenover secundaire school Zavo, heeft een man maandagochtend gehaktballen aangetroffen. Die zijn mogelijk gevuld met vergif. De man bracht de gehaktballen uit voorzorg naar de politie.

“Het is niet zeker of er effectief vergif in de gehaktballen zit, maar we gaan nu bij andere politiezones horen of ze ook al met dergelijke feiten te maken kregen”, zegt Ellen Vanderpoel van de lokale politie Zaventem. “Het is ook nog onduidelijk wie die gehaktballen er gegooid heeft en met welke bedoeling.”

Rattenvergif

In de luchthavengemeente is men sinds deze maand extra alert, want begin november stierf een labrador in Nossegem nadat hij rattenvergif gegeten had. Iemand gooide het vergif op het terras van Gwendy Bosmans, waarna haar hond Jefke een dag lang voor zijn leven vocht. Ondanks de hulp van de dierenarts kon de 7-jarige labrador niet meer gered worden.

2 In het struikgewas werden de gehaktballen aangetroffen.
Lukas In het struikgewas werden de gehaktballen aangetroffen.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Edmond Dillien

    Mensen die zich met zulke praktijken bezig houden zijn de naam "mens" onwaardig, zelf hebben wij het ook 1 maal meegemaakt dat onze hond en die van buren verder op in de straat vergiftigd werden en stierven, triestig soort dat volk.

Lees meer