Het vernieuwde woonzorgcentrum Sint-Antonius opende afgelopen weekend de deuren.
Dieter Nijs Het vernieuwde woonzorgcentrum Sint-Antonius opende afgelopen weekend de deuren.

Vernieuwd WZC Sint-Antonius opent deuren

De bewoners namen een tijdje geleden al hun intrek in hun nieuwe kamers, maar afgelopen weekend heeft het vernieuwde woonzorgcentrum Sint-Antonius in Zaventem officieel de deuren heropend. Er kwamen 28 bedden bij.

Zes jaar lang was het rusthuis op de hoek van de Parklaan met de Hoogstraat een bouwwerf. In een eerste fase werd een volledig nieuw gebouw neergepoot, waarna de eerste bewoners konden verhuizen. Nadien werd het bestaande woonzorgcentrum afgebroken en werd ook daar een nieuw pand gebouwd. Met de vernieuwing werd het aantal bedden opgetrokken van 110 naar 138. Afgelopen weekend werd het vernieuwde rusthuis officieel geopend.

Daarnaast bouwde het woonzorgcentrum de voorbije jaren ook 22 assistentiewoningen op de plaats van het voormalige café Ons Huis en de bijhorende feestzaal.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer