Het was heerlijk wandelen Aan de Plas.
Bart Huysentruyt Het was heerlijk wandelen Aan de Plas.

Hondenbaasjes wandelen rond de Plas voor het goede doel

Aan de Sint-Pietersplas hebben enkele honderden hondenbaasjes met hun viervoeter een wandeling gemaakt voor Bark for Life.

‘Bark for Life’ of ‘Blaffen voor het leven’ is een niet–competitief wandelevenement dat wereldwijd georganiseerd wordt en waarop honden en hun baasjes wandelen met onvoorwaardelijke liefde, vreugde, mededogen en zonder oordelen. Ze steunen op die manier de strijd tegen kanker die zowel mensen als honden elke dag leveren. Het doel is minder kanker in de wereld en meer verjaardagen vieren. Elke wandelaar met hond koos voor een korte of lange wandeling. De korte wandeling van 3,5 km viel het meest in de smaak. Onderweg konden wandelaars stoppen voor een snack aan verschillende eetstandjes of iets drinken in de buitenbar. Honden konden uitrusten aan de ‘Dogobar’, een bar met lekkere snacks voor honden. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pieter Vanhulle

    Beste Jacques Balve. Alle hondenpoep werd netjes verwijderd en de hondenpoepzakjes werden in de voorziene containers gedumpt. Het volledige terrein en parcours is gescreend. En de eigenaars waren content. Nog iets negatiefs te spuwen over iets waar je niets van weet en zelf niet bij was?

  • Jan Banckaert

    Een prachtig initiatief ,zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben er met volle teugen van genoten . Een dikke pluim voor de organisatie

Lees meer