De politie Het Houtsche werkt voortaan op afspraak.
Belga De politie Het Houtsche werkt voortaan op afspraak.

Op afspraak bij de politie? Het kan vanaf nu bij Het Houtsche

De politiezone Het Houtsche (Oostkamp, Beernem en Zedelgem) werkt voortaan op afspraak. Uiteraard geldt de afsprakenregeling enkel voor aangiftes en meldingen die niet dringend zijn en waarvoor de politie niet ter plaatse moet komen.

Het nieuwe afsprakensysteem moet volgens de politie Het Houtsche voor een kortere wachttijd zorgen en meer privacy. “We zullen ook snellere en betere hulp kunnen aanbieden, aangezien sommige zaken al vooraf door de juiste persoon kunnen worden voorbereid.” Voor zaken als (brom)fietsdiefstallen, winkeldiefstallen, beschadigingen of graffiti moet zelfs helemaal niet meer naar het politiekantoor gegaan worden. Dergelijke meldingen kunnen worden gedaan via de website van de politie Het Houtsche. Ook afspraken kunnen online op die plaats worden gemaakt of telefonisch op het nummer 050/82.08.00. Voor dringende meldingen of politietussenkomsten moet uiteraard nog steeds het nummer 101 of 112 gebeld worden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer