Patrick Hamilton in de Globe Recording Studio.
Jan Darthet Patrick Hamilton in de Globe Recording Studio.

Producer Patrick Hamilton scoort nummer één in Verenigd Koninkrijk

Muziekproducer Patrick Hamilton, met studio’s in Loppem, heeft de eerste plaats bereikt in de Classical Album Charts in het Verenigd Koninkrijk.

Dat doet hij met het album ‘Guiding light’ van Katherine Jenkins uit Wales. Zij nam de plaat op in Loppem. Al vijf jaar lang is Patrick Hamilton de vaste producer, arrangeur en componist van Katherine Jenkins. Het is ook het derde album op rij onder zijn leiding dat de hoogste stek haalt in het Verenigd Koninkrijk. Mezzosopraan Katherine Jenkins  is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot de best verkopende klassieke artieste van de afgelopen 25 jaar, weliswaar iets minder gekend in Vlaanderen, maar des te meer in Engeland, de VS en de rest van de wereld.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer