De jongens en meisjes tijdens het voetbalkamp.
BHT De jongens en meisjes tijdens het voetbalkamp.

Succesvol zomervoetbalkamp bij Kon. Excelsior Zedelgem

Het vijfde zomervoetbalkamp van voetbalclub Kon. Excelsior Zedelgem is een groot succes geworden. Er namen 67 jongens en meisjes deel.

Naast zes paasvoetbalkampen zijn er ook vijf zomerkampen. Er wordt vooral gevoetbald, maar de jongens en meisjes mochten ook gaan zwemmen in het lokale zwembad van de Groene Meersen. Dit voetbalkamp werd volledig tot in de puntjes voorbereid door jeugdcoördinator Christophe De Ruwe. Hij werd bijgestaan door trainers Bjorn De Vos, Yadaly Touré, Bernd Ramandt, Brent Lauryssen, Ewout Nollet en Gianni Neirynck. Voor de logistieke steun konden zij eens te meer rekenen op kantinehouders Bérénice en Omer, samen met Pierre Devos, Dirk Deburghgraeve, Joske Staelens en Daniël Vandaele.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer