De auto kwam op zijn dak terecht in een smalle straat.
Koen Baten De auto kwam op zijn dak terecht in een smalle straat.

Auto komt op zijn dak terecht na lichte aanrijding

Een oudere man uit Zele beleefde op kerstavond geen leuke ervaring. De man reed in de Roskotstraat in Zele toen hij plots een lichte aanrijding had met een geparkeerd voertuig. Hierdoor kantelde hij en kwam op zijn dak terecht.

Het ongeval gebeurde even na 19 uur dinsdagavond. De oudere man reed met zijn Dacia aan lage snelheid de straat in toen hij botste tegen het geparkeerde voertuig. Hij kwam op zijn dak terecht en kwam even verderop tegen een verlichtingspaal en een woning tot stilstand. De brandweer van Zele werd van de feesttafel gehaald om de man te bevrijden uit zijn voertuig, maar uiteindelijk kon hij op eigen houtje nog uit de wagen stappen. De woning liep geen schade op. 

Bij het ongeval liepen ook drie andere wagens lichte schade op. De bestuurder zelf bleef ongedeerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. De Roskotstraat was een tijdlang afgesloten voor het verkeer. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer