De schade aan de Audi was aanzienlijk.
Koen Baten De schade aan de Audi was aanzienlijk.

Opnieuw ongeval met aanzienlijke materiële schade in centrum van Zele

Op de Avil Geerincklaan in Zele is donderdagavond rond 18 uur opnieuw een ongeval gebeurd met aanzienlijk wat materiële schade. Een bestuurder reed in de richting van de Elststraat toen hij aan het oude postkantoor in aanrijding kwam met een ander voertuig. Hierbij raakte ook nog minstens een derde voertuig beschadigd. 

Het is al het vierde ongeval op twee weken tijd in het centrum van Zele. De omstandigheden van dit ongeval zijn op dit moment nog niet duidelijk. Bij de aanrijding vielen opnieuw geen gewonden, maar de schade aan de voertuigen is groot. 

Twee weken geleden werd op de Lokerenbaan een ware ravage aangericht nadat een dronken chauffeur twee gevels van woningen ramde. Exact een week later reed een bestuurder met zijn Mercedes in de Ravenstraat ook tegen een woning. Woensdagavond gebeurde in de Kapellestraat ook een aanrijding toen een bestuurder de voorrang van rechts negeerde. Donderdag was het opnieuw prijs. Buurtbewoners reageren dat er vaak te snel gereden wordt in hun straat, maar het is niet duidelijk of dit ook bij dit ongeval het geval was. 

Buurtbewoner Geert Roosenboom hoopt op een oplossing. “Over partijgrenzen heen moet dit probleem samen aangepakt worden. Het is een fenomeen dat de laatste weken opnieuw komt opduiken, maar we mogen het niet laten escaleren”, klinkt het. “We zijn allemaal Zelenaar en we willen ons allemaal samen veilig voelen, dus ik denk dat belangrijk is dat we samen naar een oplossing zoeken en niet elkaar tegenwerken.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer