4 De man crashte tegen de vrachtwagen met zijn voertuig.
Koen Baten De man crashte tegen de vrachtwagen met zijn voertuig.

Veertiger overleeft crash tegen geparkeerde oplegger niet

Op de Europalaan in Zele is in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige man uit Dendermonde om het leven gekomen in een verkeersongeval. De bestuurder crashte tegen een geparkeerde oplegger. Zijn wagen kwam bijna volledig onder de vrachtwagen terecht. De bestuurder overleed ter plaatse. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het ongeval gebeurde om 5 uur zaterdagochtend in de richting van Dendermonde. De bestuurder was op weg met zijn Ford in de richting van Dendermonde toen hij plots begon af te wijken van zijn rijbaan. Hij knalde aan hoge snelheid op de geparkeerde vrachtwagen. Zijn voertuig kwam een heel eind onder de tientonner terecht en werd volledig opengescheurd. Mogelijk viel de bestuurder in slaap en veroorzaakte dit de zware crash. 

Voor de bestuurder kon geen enkele hulp meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Het parket stuurde geen deskundige ter plaatse naar de plek van het ongeval omdat er geen andere voertuigen bij betrokken waren.  De Europalaan in Zele was tot tien uur ongeveer afgesloten voor het verkeer, om het voertuig van onder de vrachtwagen te kunnen halen. Het verkeer moest er plaatselijk rondrijden via de Lokerenbaan. 

4
Koen Baten
4
Koen Baten
4
Koen Baten

Lees meer