Zo'n vijftig vrijwilligers verhuisden het hele hebben en houden van de groepspraktijk.
Geneeskunde voor het Volk Zo'n vijftig vrijwilligers verhuisden het hele hebben en houden van de groepspraktijk.

50 vrijwilligers verhuizen groepspraktijk Geneeskunde voor het Volk

Op 23 februari opent de nieuwe groepspraktijk voor het grote publiek

Zo’n 50 vrijwilligers hebben afgelopen weekend de inboedel van de groepspraktijk van Geneeskunde voor het Volk aan het Groenplein verhuisd naar hun nieuwe ‘loods’ aan het Hoogbouwplein.

De werken aan de nieuwe groepspraktijk voor Geneeskunde voor het Volk aan het Hoogbouwplein zijn bijna afgerond. Afgelopen weekend organiseerden ze er een groot verhuisweekend. Een 50-tal vrijwilligers verhuisde het hele hebben en houden van de dokters van Geneeskunde voor het Volk.

42 jaar nadat grondleggers Frans Van Acoleyen en Roland Van Acker hun praktijk op het Groenplein begonnen, opent Geneeskunde voor het Volk een eigen medisch centrum. Het nieuwe centrum is ondergebracht in de zogenaamde ‘Loods 6’, een voormalig winkelgebouw aan het Hoogbouwplein. In het weekend van 23 februari plannen ze er een opening voor het grote publiek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer