Deze wagen werd zondag gestolen op de parking van de Blaarmeersen.
RV Deze wagen werd zondag gestolen op de parking van de Blaarmeersen.

Audi gestolen op parking Blaarmeersen

De zwarte audi A5 van Bart Schelstraete uit Zottegem is afgelopen zondag gestolen op de parking van de Blaarmeersen tijdens de Keizer Karel Cup. De eigenaars roepen eventuele getuigen op om de politie te contacteren.

De wagen met nummerplaat 1-FPA-144 stond geparkeerd op de parking ter hoogte van de wielerpiste Eddy Merckx. Tussen 15 en 17 uur verdween de auto. “We hebben eerst de hele parking afgezocht en hebben dan aangifte gedaan bij de politie”, vertellen de eigenaars.

Aan de uitrit van de Blaarmeersen staat geen camera, maar de politie kan mogelijk een spoor vinden via andere camerabeelden. De wagen staat nationaal geseind. Intussen doen de eigenaars zelf een oproep naar getuigen. “Alle tips zijn welkom”, zeggen ze. “De wagen is te herkennen aan een kleine scheur ter hoogte van de mistlamp aan de bestuurderszijde en de getinte ruiten achteraan.”

Wie de diefstal zag gebeuren of wie de wagen ziet, kan de Gentse politie contacteren via het online contactformulier of op het nummer 09 266 61 11.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Willy De Gieter

    Zoals ik al gezegd heb: de politie zoekt niet naar uw wagen als die gestolen wordt, uw gestolen auto zoeken brengt namelijk geen geld op. Als ze hem terugvinden is dat per toeval. En als ze je auto gebruiken voor een overval, dan is hij wel gevonden maar staat hij nog twee jaar vast in het kader van het onderzoek en mag de politie of het parket geen mededeling doen over de stand van het dossier. En daarna wordt alles geseponeerd en is je wagen niks meer waard...

Lees meer