Björn Soenens met de Zelzate Geweldig-sticker in New York.
RV Björn Soenens met de Zelzate Geweldig-sticker in New York.

BV’s ontdekken ‘Zelzate Geweldig’

VRT-correspondent Björn Soenens roept vanuit New York op om deel te nemen aan Zelzaats WK sjakossenwerpen

De actiegroep ‘Zelzate Geweldig’ pakte dinsdag op zijn Facebookpagina uit met een opvallend filmpje waarin VRT-correspondent Björn Soenens vanuit New York met de ondertussen wereldbefaamde Zelzate Geweldig-sticker poseert.

De stickers met daarop het hoofd van de enige echte Eddy Wally duiken overal ter wereld op. De Mont Ventoux, Shanghai, het Beatles-museum in Liverpool,… Facebook staat vol van foto’s van Zelzatenaren die de sticker meenemen op reis. Ook heel wat BV’s poseerden al gretig met de sticker: van Willy Naessens, over Markske van de Kampioenen tot de Brusselse rapper Zwangere Guy. Nu pakt ook VRT-correspondent Björn Soenens uit met de sticker. Via een leuk filmpje op Facebook roept hij iedereen op om deel te nemen aan het WK sjakossenwerpen dat komende maandag in het Zelzaatse gemeentepark wordt georganiseerd. “Laat zien hoe waaw je bent”, voegt hij er aan toe. Soenens vertelt ook hoe Eddy Wally hem ooit een sjakosj probeerde te verkopen. Allemaal koren op de molen die Zelzate met hun geweldige acties op de kaart proberen te zetten. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mike Blauwers

    Zalig !!!

  • WILLIAM TAELMAN

    Geweldig

Lees meer