Kristl Verbeke kwam de buurtbewoners uit de Armand Seghersstraat deze voormiddag helpen tijdens de wekelijkse maandagmarkt.
Foto Radio ZRO Kristl Verbeke kwam de buurtbewoners uit de Armand Seghersstraat deze voormiddag helpen tijdens de wekelijkse maandagmarkt.

Ex-K3'tje Kristel Verbeke steunt warmste wijk van Zelzate

Kristl Verbeke was maandagochtend een opgemerkte gast tijdens de wekelijkse maandagmarkt in Zelzate. Het voormalig K3-lid verkocht er samen met buurtbewoners uit de Armand Seghersstraat verzorgingsproducten ten voordele van de vzw Fiola, die ambulante ondersteuning biedt aan baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

De Armand Seghersstraat in Zelzate zet zich onder de noemer ‘de Warmste Wijk’ al een tijdje in voor de vzw Fiola. Door tal van acties, zoals een buurtfeest tijdens Open Straatjesdag, en het verkopen allerlei kleine verzorgingsproducten willen ze geld ophalen om de vzw  Fiola  te steunen. Maandagochtend kregen ze extra hulp van voormalig K3’tje Kristel Verbeke, die de vzw ook een warm hart toedraagt. 

“Wij kozen voor dit goede doel omdat we in onze woonwijk een buurmeisje met een beperking hebben waarop we trots zijn. Vzw Fiola zorgt ervoor dat zoveel mensen die het nodig hebben ondersteuning krijgen. Dit fantastische initiatief mag hierom wel eens extra in de kijker geplaatst worden. Zeker voor de vele volwassenen, kinderen en hun families die ze dagelijks ondersteunen.”

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pascale Aelbrecht

    Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen ten voordele van De Warmste Week. Zelzate is geweldig

Lees meer