Guust, het alterego van comedian Joost Van Hyfte.
RV Guust, het alterego van comedian Joost Van Hyfte.

Guust ‘van café De Volkswijsheid’ presenteert WK ‘sjakossenwerpen’

Alterego van comedian Joost Van Hyfte nodigt iedereen uit op 10 juni

Guust, het alterego van comedian Joost Van Hyfte en bekend van het YouTube-kanaal ‘Café De Volkswijsheid, presenteert het wereldkampioenschap ‘sjakossen werpen’ dat op pinkstermaandag in het Zelzaatse gemeentepark georganiseerd wordt.

Guust kondigde het nieuws zelf aan in een grappig en erg gesmaakt YouTube-filmpje. Het unieke WK is een eerbetoon aan Zelzates bekendste zoon: Eddy Wally. De actiegroep ‘Zelzate Geweldig’, die het evenement organiseert, wil Zelzate opnieuw op de kaart zetten als bruisende pleisterplaats aan het kanaal Gent-Terneuzen. Het evenement leeft volop in de kanaalgemeente. Het Facebookevenement telt meer dan 1.000 geïnteresseerden. Met Guust lijken de organisatoren alvast de geschikte presentator gevonden worden. ‘Ja mannekes, dat wordt wat!”, liet Van Hyfte zelf optekenen. De bezoekers mogen zich dan ook aan wel wat spektakel verwachten. Afspraak op 10 juni in het gemeentepark van de kanaalgemeente. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer