De kookworkshops zijn altijd een groot succes.
Kristof Vereecke De kookworkshops zijn altijd een groot succes.

Jeugddienst leert kinderen ‘pasta bolognaise’ maken tijdens kookworkshops

Snel inschrijven is de boodschap

Op woensdag 23 en zaterdag 26 oktober organiseert de jeugddienst twee kookworkshops in de gebouwen van het Koninklijk Atheneum in de Onteigeningstraat. Dit keer gaan ze op zoek naar de geheimen van de Italiaanse keuken.

Alle 6 tot 12-jarigen zijn welkom om te komen koken. Op het menu staan een klassieke pasta bolognaise en een gezonde milkshake als vieruurtje. “Na het koken mogen de kinderen het eten meenemen naar huis nemen om hun ouders of grootouders mee te laten genieten”, zegt jeugdconsulent  Jens Mettepenningen. “Een potje meebrengen lijkt dan ook aangewezen. Al het vlees dat gebruikt wordt tijdens de bereidingen is halal”, geeft Jens nog graag mee. 

De workshops kosten 3 euro per kind. Er kunnen maximum 20 kinderen per workshop inschrijven. Inschrijven kan via jeugddienst@zelzate.be, 09/342.20.29 of 0498/48.90.99.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer