Kira De Tollenaere (25) plakt ‘Zelzate Geweldig-sticker’ op 4.673 meter hoogte

Zelzate is nu ook geweldig op Kilimanjaro

Zelzate is geweldig! Dat weten ze dankzij Kira De Tollenaere (25) nu ook op de top van de Kilimanjaro, met zijn 5.895 meter de hoogste top van Afrika.

De Zelzaatse bezocht onlangs het National Park van Tanzania en beklom tijdens haar bezoek ook de 5.895 metershoge Kilimanjaro. Tijdens haar klim naar de top stopte ze in Barafu Camp, een plek waar heel wat klimmers hun ‘sporen’ achterlaten als een soort van aandenken. Voor Kira was dat een sticker van ‘Zelzate Geweldig’. Heel wat Zelzatenaren maken er een sport van om, overal waar ze op reis gaan, de stickers met de afbeelding van Eddy Wally op een strategische plek achter te laten. De stickers hangen ondertussen al in Central Park in New York, Shanghai, het Beatles-museum in Liverpool,.... De hoogste plek waar de sticker tot nu toe hing was de 1.912 metershoge Mont Ventoux. Het Barafu Camp ligt op 4.673 meter hoogte. Wie doet ‘geweldiger’?

Kira op weg naar de top van Kilimanjaro.
RV Kira op weg naar de top van Kilimanjaro.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • MARC BRUGGEMAN

    Proficiat meid.

Lees meer