Beeld ter illustratie. De Nederlandse politie onderzoekt de identiteit van het slachtoffer en de manier waarop de persoon om het leven kwam.
Politie Zeeland - West-Brabant Beeld ter illustratie. De Nederlandse politie onderzoekt de identiteit van het slachtoffer en de manier waarop de persoon om het leven kwam.

Lijk aangetroffen net over grens met Nederland

In het Nederlandse Westdorpe is zaterdag net over de grens met Zelzate een levenloos lichaam aangetroffen in een weide. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Een voorbijganger vond het lichaam rond 12 uur ter hoogte van het bosgebied Canisvliet aan de Sint-Anthoniekade, langs het kanaal Gent-Terneuzen. Dat is ongeveer 1,5 kilometer van de grens met België. De Nederlandse politie is ter plaatse om het onderzoek te voeren. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de identiteit van het slachtoffer of de manier waarop de persoon om het leven kwam. Ook een misdrijf is niet uitgesloten. “Alle pistes zijn nog open”, klinkt het bij de politie.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer