66849 - ZELZATE : aankomst Sinterklaas met de boot. 

TEKST: Kristof Vereecke.
JVK 66849 - ZELZATE : aankomst Sinterklaas met de boot. TEKST: Kristof Vereecke.

Nieuw buurtcomité Debbautshoekstraat haalt Sint naar u thuis

De Debbautshoekstraat heeft een nieuw buurtcomité, dat op 27, 28 en 29 november hun eerste activiteit organiseert. Op die dagen halen ze de Sint naar u thuis.

“We organiseren op 27, 28 en 29 november Sinterklaasbezoeken aan huis”, zegt Tijs De Wulf, die samen met Annick Wulgaert, Marijke Beirnaert, Patrick Vriend, Jonathan Vandevoorde, Tonia Van Bouchaute en Danny Descamps het bestuur van het nieuwe buurtcomité vormt. “Op woensdag 27 november gaan we samen met de Sint op pad van 14 tot 18 uur. Op donderdag en vrijdag van 16 tot 21 uur.” Een bezoek kost slechts 5 euro en kan gereserveerd worden via 0495/44.71.21 of tijsdewulf21@hotmail.com. 

“Het is de bedoeling de komende maanden nog vaker zaken te organiseren. Zo zullen we op 21 december ook aanwezig zijn op de kerstmarkt. 4 juli 2020 organiseren we ons jaarlijkse buurtfeest.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer