Veel volk op de infomarkt rond de omvorming van de R4-Oost tussen Wachtebeke en Zelzate.
Kristof Vereecke Veel volk op de infomarkt rond de omvorming van de R4-Oost tussen Wachtebeke en Zelzate.

Nieuwe infomarkt over omvorming R4-Oost tussen Zelzate en Wachtebeke

In Wachtebeke kwamen ruim 170 geïnteresseerden opdagen

Op dinsdag 22 oktober organiseren het Vlaams Departement Omgeving en de Werkvennootschap een tweede infomarkt over de omvorming van de R4-Oost tussen Zelzate en Wachtebeke.

Iedereen is van 19 tot 21 uur welkom in de raadszaal van het gemeentehuis van Zelzate. De R4 wordt heraangelegd in de zone tussen de E34 en ArcelorMittal. Zo moet de doorstroming van het verkeer er verbeteren en de veiligheid verhogen. Om de rotonde Cosmos verder te ontlasten, is voorzien om de N449 te verleggen en aan te laten sluiten op de geplande knoop ArcelorMittal. Ook de rest van de omvorming van de R4-Oost - de kruispunten Leegstraat, Kanaalstraat en Rijkswachtlaan - komen aan bod. In Wachtebeke werd al een gelijkaardige infomarkt georganiseerd. Daar kwamen ruim 170 geïnteresseerden opdagen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer