De vrouw heeft nog altijd geen naam.
Camile Schelstraete/RV De vrouw heeft nog altijd geen naam.

Onbekende dode vrouw begraven in Terneuzen

De onbekende vrouw die in juni dood werd gevonden in een weiland bij Westdorpe is dinsdagmiddag om 15.00 uur door de gemeente Terneuzen begraven. De identiteit van de vrouw, die door een misdrijf om het leven is gekomen, is nog steeds niet bekend. 

De burgemeester van Terneuzen, Jan Lonink, was samen met onderzoekers van de politie, een aantal leden van de kerk en tal van pers aanwezig bij de plechtigheid. Martine Jacobs, teamleider Team Grootschalige Opsporing en Kim Weijers, officier van justitie in de zaak waren daar ook bij. Niet omdat het moet, maar uit medeleven. “Diep en diep triest dat daar niemand aanwezig zal zijn die haar gekend heeft”, zei Weijers. Ook burgemeester Jan Lonink van Terneuzen noemde de gebeurtenis ‘intriest’. Er was veel belangstelling van de pers. 

Gedurende het weekend kwamen ook een tal van nieuwe tips binnen rond de identiteit van de vrouw. Volgens de politie gaat het om namen die al eerder zijn genoemd en nagetrokken, maar er zitten ook tientallen nieuwe namen bij. De meeste tips werden bij de Nederlandse politie gemeld. De cel Vermiste Personen van de federale politie in België kreeg de afgelopen dagen twintig tips.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • MARC BRUGGEMAN

    Daar zijn nog mensen bij uit respect, alhoewel ze deze overleden mevrouw niet kennen, in Blankenberge is da blijkbaar niet van tel of voorzien, Shame on you

Lees meer