3 In een weiland langs deze weg werd het lichaam gevonden.
Wouter Spillebeen In een weiland langs deze weg werd het lichaam gevonden.

Politie verspreidt foto’s: lichaam van onbekende vrouw gevonden op meters van Belgische grens

Politie op zoek naar identiteit van slachtoffer

Afgelopen weekend is in een weiland in de Nederlandse gemeente Westdorpe, op enkele tientallen meters van de grens met België, het lichaam van een onbekende vrouw ontdekt. De politie gaat uit van een gewelddadig overlijden, en vraagt - met foto’s van het dode lichaam van de vrouw - hulp aan de bevolking om haar te identificeren.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De vrouw werd gevonden zonder persoonlijke spullen, en ze droeg ook geen kleren. Dat, in combinatie met haar verwondingen, doe het ergste vermoeden. Bovendien bemoeilijkt het de identificatie. De politie vraagt hulp bij het vaststellen wie het slachtoffer is. Het gaat om een vrouw van naar schatting tussen 50 en 65 jaar oud. Ze heeft een lichte huidskleur, is ongeveer 1.60 meter groot, weegt zo'n 60 kilogram en heeft kort, rossig haar. 

Foto’s verspreid

Dinsdagavond verspreidde de politie ook foto’s van de vrouw op het Nederlandse programma Opsporing Verzocht, voor de gelegenheid met Franse ondertiteling, aangezien het slachtoffer even goed een Belgische kan zijn. De Nederlandse politie werkt bij de zaak nauw samen met de Belgische diensten. Wie meer weet over de identiteit van de vrouw, of wie in de buurt van de grens verdacht gedrag opmerkte, wordt dringend verzocht dat te melden via politie.nl of +31 79 345 9876.

3 De politie is op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.
repro AVROTROS De politie is op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.
3 De politie is op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.
repro AVROTROS De politie is op zoek naar de identiteit van het slachtoffer.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Heidi Driesmans

    Lijkt idd heel sterk op de vermiste vrouw uit Scherpenheuvel

  • Tamarah Moons

    Is dit niet de vermiste vrouw van scherpenheuvel die was ook rossig en 61jaar

Lees meer