Michiel De Wispelaere.
Federale Politie Michiel De Wispelaere.

Vermiste Michiel (25) uit Eeklo is ongedeerd teruggevonden door familie

De 25-jarige Michiel De Wispelaere uit Eeklo was zondag om 14.30 uur spoorloos verdwenen van zijn woonplaats in de Tennisstraat. De familie van Michiel en de Federale politie stuurden een opsporingsbericht de wereld in. De twintiger werd dinsdag levend en wel gevonden door familie.

Michiel was zondag vertrokken op de fiets, met enkel zijn portefeuille bij zich. Toen de familie van Michiel geen teken van leven meer zagen, besloten ze een opsporingsbericht te verspreiden. De Federale politie volgde iets later met een bericht. Al snel werden er zoekacties opgezet en werd er overal geflyerd in de streek rond Zelzate en Eeklo. Met resultaat, een familielid heeft Michiel gezond en wel teruggevonden. “Over de omstandigheden wil de familie niet communiceren”, zegt politiewoordvoerder Marino Longeville.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer