Het team van Zemst for Life op de nieuwe locatie in het domein van Sport Vlaanderen.
Zemst for Life Het team van Zemst for Life op de nieuwe locatie in het domein van Sport Vlaanderen.

Zemst for Life verhuist naar domein Sport Vlaanderen

Het is nog volop bakken en braden buiten maar binnen een paar maanden is Zemst for Life terug van de partij. Met een versterkt team en een nieuwe locatie. Vrijdag vond een bedankingsfeest plaats voor alle sponsors en vrijwilligers in Zemst Laar. Daar werd meteen ook de nieuwe editie gelanceerd.

Na de succesvolle edities van Zemst for Life 2017 en 2018 met grote opbrengsten voor de goede doelen (102.000 euro en 92.000 euro), gaat het team van Zemst for Life er ook dit jaar weer voor.

“Er zijn enkele nieuwtjes tegenover de vorige keren”, vertelt Els Dauwe. “Met het domein van Sport Vlaanderen in Hofstade is er een nieuwe locatie. Daar wordt het podium opgetrokken van donderdag 26 december tot zaterdag 28 december.”

Er zijn met Stan, Els, Sarah, Joeri en Jessie ook enkele nieuwe teamleden die met veel enthousiasme samen met de kernploeg van vorig jaar hun schouders gaan zetten onder het evenement.

Ondertussen zijn onze drie nieuwe goede doelen al gekend : VZW FantASStisch, Dierenopvangcentrum Zemst en Bednet.

“Wij hopen natuurlijk dat Zemst weer massaal acties gaat organiseren dit jaar en dat we onze drie goede doelen weer met een mooi bedrag mogen ondersteunen. De vaste kosten van ons gesmaakt event en radio-optreden eind december en een aantal voorbereidende acties van tientallen, zoniet honderden, Zemstse verenigingen en vrijwilligers kon de twee vorige jaren plaatsvinden dankzij de milde steun van tientallen sponsors, groot en klein. Alle steun is ook dit jaar welkom. We hebben ook dit jaar sponsorpakketten samengesteld met voor elk wat wils. Alles is echt bespreekbaar.” 

Meer info op www.zemstforlife.be. Bij vragen kan je mailen sponsors@zemstforlife.be

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Richard Derijcke

    Moet dit echt? Het houdt niet op en telkens is het weer miserie wanneer je de afrit aan de snelweg neemt of langs dat kruispunt moet rijden waar het domein staat. Ik ben niet zuur, ik ben het gewoon beu dat dit telkens voor mijn deur moet gebeuren.

  • frank hannaert

    Of moet ik sport Vlaanderen zeggen

Lees meer