3 Dé verrassing op de eerste schooldag: het nieuwe hindernissenpark, een cadeau van het oudercomité van de school.
Ronny De Coster Dé verrassing op de eerste schooldag: het nieuwe hindernissenpark, een cadeau van het oudercomité van de school.

Een eerste schooldag vol nieuwigheden in de Vrije Basisschool Ouwegem

De Vrije Basisschool Ouwegem start het schooljaar met flink wat nieuwigheden: de sportzaal is verbouwd, het oudercomité heeft voor een nieuwe speeltuin gezorgd en Jo Debaene versterkt het directieteam.

De feestelijke start van het schooljaar begon in Ouwegem met een verrassing voor de dame die 35 jaar lang de schoolbusdienst heeft verzorgd. Rogine (85) kreeg niet alleen een daverend applaus, maar ook een toepasselijk afscheidscadeau: een miniatuurschoolbus met daarop foto’s van ‘haar’ schoolbuskinderen.

Het was de nieuwe directrice Jo Debaene, die Rogine in de kijker zette. Jo Debaene leidt de school tot februari in een duobaan met Marie-Christine Ghysels en neemt van dan alleen de leiding.

De school stelde maandag ook haar vernieuwde sporthal voor en de leukste verrassing voor de kinderen was ongetwijfeld het nieuwe natuurspeelpark. Dat is een cadeau van het oudercomité, dat er vele uren werk en ook 6.000 euro aan spendeerde. Het project kreeg 1.500 euro steun van Cera.

3 De vernieuwde sporthal.
Ronny De Coster De vernieuwde sporthal.
3 Gaby werd door de nieuwe directrice Jo Debaene uitgezwaaid als busbegeleidster.
Ronny De Coster Gaby werd door de nieuwe directrice Jo Debaene uitgezwaaid als busbegeleidster.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer