2 Al een uur na de uitzending kwam Sandra de moussaka leveren.
VTM Al een uur na de uitzending kwam Sandra de moussaka leveren.

Sandra Bekkari levert moussaka uur na uitzending aan huis en smult mee

TV-kok Sandra Bekkari pakte maandagavond uit een stunt. Ze ging zelf de moussakaschotel, die ze die dag  in de opener  van het nieuwe seizoen van  haar kookprogramma 'Open Keuken' klaarmaakte, thuis afleveren bij Kim Vandenberghe in Zingem.  Al een uur na de uitzending van het programma belde Bekkari er aan.

Mee aan tafel

2 De tv-kok ging ook mee aan tafel
VTM De tv-kok ging ook mee aan tafel

Sandra schoof ook mee aan tafel bij Kim, haar vriend en haar vader. Kim was één van de vele kijkers die de speciale oproep van Sandra in Open Keuken had gevolgd. Kijkers moesten zich aanmelden bij 'VTM Koken' en konden zo het gerecht voor vier personen, dat  Sandra op tv klaarmaakte vers thuis geleverd krijgen.

Tot en met vrijdag kunnen kijkers van Open Keuken elke avond via VTM Koken deze originele “aan huis service”  winnen, maar dan wel zonder Sandra als speciale koerier.

“Ik ben een grote fan van Sandra Bekkari en was nieuwsgierig om haar versie van de moussaka te proeven. Wat een verrassing”, glunderde Kim.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer