Een beeld dat ze dit jaar in Mullem moeten missen. Muziek op Valiezeradio moet ervoor zorgen dat het zaterdag toch niet stil blijft.
Ronny De Coster Een beeld dat ze dit jaar in Mullem moeten missen. Muziek op Valiezeradio moet ervoor zorgen dat het zaterdag toch niet stil blijft.

Voor het eerst in 50 jaar geen Valiezekoers in Mullem: organisatie breekt de stilte met Valiezeradio

Omdat de Mullemse jeugdvereniging De Vliegende Arend door de coronacrisis de 51ste editie van de Valiezekoers moest afgelasten, heeft ze een alternatief bedacht: zaterdag gaat Valiezeradio de ether in.

Voor het eerst in vijftig jaar blijft het op 15 augustus stil op en rond het Mullemplein: de gekste wielerkoers van Vlaanderen rijdt dit jaar niet uit. De organiserende jeugdvereniging De Vliegende Arend wil geen oorverdovende stilte op het moment dat normaal de fietsen over de Mullemse kasseien dokkeren. Daarom verzorgt ze van 14 tot 18 uur een radio-uitzending.

Verzoekplaatjes

Op de FM-frequentie 97,7 MHz gaat Valiezeradio de ether in. De muziek kunnen luisteraars zelf kiezen. Platenverzoekjes zijn te sturen naar info@valiezekoers.be.

Lees meer