5
Marc De Roeck

E34 in Zoersel richting Turnhout volledig versperd door ongeval

De E34 richting Turnhout is volledig versperd ter hoogte van Zoersel door een ongeval. Een vrachtwagen kwam om een nog onbekende reden in de zijberm terecht en kreeg een lek in de benzinetank. Door het benzinespoor is de volledige snelweg versperd. Alle verkeer moet de uitrit Oelegem (Ranst) nemen.

Bij het ongeval raakte één vrachtwagen en minstens één personenwagen betrokken. De truck knalde - wellicht na een klapband - tegen de betonnen vangrail van de zijberm en kantelde erover met een benzinelek tot gevolg. Daardoor moest de volledige snelweg richting Turnhout afgezet worden. Het Vlaams Verkeerscentrum verwacht dat het takelen van de voertuigen en het kuisen van het wegdek meer dan twee uur in beslag zal nemen.

Het verkeer op de E34 richting Turnhout moet de snelweg verlaten via uitrit 19 Oelegem. “Volg de calamiteitenroute met letter P tot oprit 20 Zoersel, waar u opnieuw de snelweg op kan”, klinkt het bij het Verkeerscentrum.

5
Marc De Roeck
5
Marc De Roeck
5
Marc De Roeck
5
Marc De Roeck

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jean Vandepitte

    Benzinetank....? Ja, ik wil wel...... Benzinelek ??? Lijkt me sterk !!! Er is geen énkele vrachtwagen die op benzine rijdt..... Men spreekt altijd over de benzinetank, ik wil wel, maar dat er benzine uitlékt is toch een brugje te ver.....

Lees meer