Het schooltje in de Lindedreef in Zoersel.
Laenen Het schooltje in de Lindedreef in Zoersel.

Gemeente stelt leegstaande school met speelplaats open voor evenementen

Wie deze zomer een activiteit of evenement wil organiseren, maar nog verlegen zit om een locatie, kan misschien eens gaan kijken in Halle-Zoersel. De gemeente stelt de voormalige schoolspeelplaats met schoolgebouwen ter beschikking.

De gemeente wil wat leven brengen in de brouwerij en zoekt kandidaten om er deze zomer een activiteitenprogramma voor de buurt te organiseren. Wie dus zin heeft om een toegankelijk programma in elkaar te boksen, dat erop gericht is om het buurtgevoel aan te wakkeren, kan zich kandidaat stellen tot 26 mei.

Er zijn uiteraard wel wat voorwaarden. Je moet minimaal één dag per week en maximaal vier dagen een activiteit organiseren, met uitzondering van de dagen waarop door Parkplezier concerten worden georganiseerd in het Hallehof. De organisator is verantwoordelijk voor iedere schade die aan de speelplaats, de omgeving en de gebouwen werden aangebracht als gevolg van de activiteiten. De toegang moet gratis zijn en toegankelijk voor een breed publiek.

Alle activiteiten moeten om 22 uur (of 24 uur op zaterdag) stoppen. Het gebruik van elektronisch versterkte muziek is toegelaten tot één uur vóór het einduur en dit met een maximum geluidsniveau tot 95 dB(A). De organisator moet ook met alles in orde zijn zoals Sabam, btw en dergelijke.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer