VC Zoersel geeft in augustus en september initiatielessen volleybal voor G-sporters.
Sport Vlaanderen VC Zoersel geeft in augustus en september initiatielessen volleybal voor G-sporters.

VC Zoersel biedt initiatielessen smashvolley voor G-sporters

Volleybalclub Zoersel zet haar schouders onder het project ‘Smasht G mee’. Dat is een initiatief van Volley Vlaanderen, G-sport Vlaanderen en Special Olympics Belgium om kinderen met een verstandelijke beperking , ADHD, ASS , emotionele of gedragsproblemen aan het sporten te krijgen.

VC Zoerel organiseert in augustus enkele dagen om de kinderen te laten proeven van smashvolley en andere sportactiviteiten gericht op volleybal. Ook in september volgt er nog een initiatiemoment. Telkens zullen er ook gekwalificeerde volleybaltrainers aanwezig zijn. De initialessen vinden plaats op 8 en 12 augustus en 21 september voor de 5 tot 8-jarigen en op 9 en 13 augustus en 21 september voor de 9- tot 12-jarigen.

VC Zoersel is overigens niet de enige die zich op het G-sporten stort. Zo biedt Scabazoe onder meer zitvolley, zwemmen en omnisport aan. Wandelclub Natuurvrienden Zoersel is actief bij het project Te Gek en de StigWandeling. Tafeltennisclub Sint-Antonius biedt wekelijks tafeltennistrainingen aan voor G-sporters.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer