Archiefbeeld.
Photo News Archiefbeeld.

Drugs gevonden bij twee huiszoekingen

Politie CARMA voerde donderdag twee huiszoekingen uit in Tongeren en Zonhoven. Er werden verdovende middelen gevonden en twee verdachten werden ter plaatse gearresteerd.

In het kader van een lopend onderzoek naar teelt van drugs voerde de politie donderdagochtend twee huiszoekingen uit. Eerst viel de politie binnen in een woning in de Kanjelstraat in Tongeren. Een 40-jarige vrouw werd ter plaatse gearresteerd. Tijdens de huiszoeking werden vloeibare drugs en toebehoren aangetroffen.

Vloeibaar

Bij een tweede huiszoeking in een woning in de Beverzakstraat in Zonhoven arresteerde de politie een man van 50 jaar. Ook hier vond men vloeibare drugs en allerlei drugsattributen. In een tuinhuisje werd ook nog een gestolen elektrische fiets aangetroffen. Deze werd begin april gestolen in Zonhoven en werd terug aan de eigenaar bezorgd. Beide verdachten werden verhoord. De vrouw mocht na verhoor beschikken. De man werd vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besloot hem aan te houden. Politie CARMA en parket Limburg voeren verder onderzoek.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer