Federale Wegpolitie WPR
Mozkito Federale Wegpolitie WPR

Limburgse zwalpte kilometers met wagen over E314, ze had 2,71 promille alcohol in het bloed

De federale wegpolitie van Bertem haalde zondagavond rond 18.45 uur een dronken bestuurster uit Heusden-Zolder van de autosnelweg in Bertem. Ze werd al opgemerkt op de E314 ter hoogte van Aarschot terwijl ze met haar Nissan over de baan zwalpte, gelukkig kon de politie erger voorkomen.

De politie kreeg verschillende telefoontjes binnen met de melding dat een rode Nissan Juke wel erg eigenaardig rijgedrag vertoonde op de E314 in Aarschot in de richting van Leuven. Een patrouille ging de baan op en bemerkte de 63-jarige vrouw in kwestie op op de E40 ter hoogte van Gasthuisberg in Leuven. Ze konden haar doen stoppen in Bertem. Het werd al snel duidelijk dat ze stevig boven haar theewater was, uit een ademproef bleek dat ze 2,71 promille alcohol in het bloed had. Haar rijbewijs werd onmiddellijk voor vijftien dagen in beslag genomen. De Limburgse en haar auto werden in de loop van de avond opgepikt door een familielid in het commissariaat van de federale wegpolitie in Bertem.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer