2 De vooras van de tractor begaf het door de klap.
LSI De vooras van de tractor begaf het door de klap.

Bejaarde vrouw zwaargewond na botsing met tractor

In Passendale is maandagavond een 86-jarige automobiliste zwaargewond geraakt bij een ongeval. Ze week met haar auto van haar rijvak af en botste op een tractor die uit de andere richting kwam.

Rond 18.45 uur reed Simonne V. uit Zonnebeke met haar Citroën C3 in de ’s Graventafelstraat. Net voor het kruispunt met de Westrozebekestraat, aan het Avia-tankstation, week ze plots van haar rijvak af. De 64-jarige chauffeur van de tractor uit Langemark-Poelkapelle, die met aanhangwagen die uit de andere richting kwam, probeerde nog tevergeefs uit te wijken. Door de klap kraakte de vooras van de tractor, waardoor de twee voorwielen inzakten. De bejaarde vrouw zat gekneld in haar auto en moest door de brandweer bevrijd worden. Ze raakte zwaargewond en kreeg de eerste zorgen toegediend van het toegesnelde MUG-team. Door de botsing was de ’s Graventafelstraat plaatselijk afgesloten.

2 De wagen van de vrouw raakte zwaar beschadigd.
LSI De wagen van de vrouw raakte zwaar beschadigd.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer