Het was een felle brand die woedde in de alleenstaande loods waar de brandweer uiteindelijk een cannabisplantage aantrof.
Hans Verbeke Het was een felle brand die woedde in de alleenstaande loods waar de brandweer uiteindelijk een cannabisplantage aantrof.

Iranees vrij onder voorwaarden voor cannabisplantage

Een 33-jarige Iranees uit Zonnebeke, die sinds eind februari in de cel zat op verdenking van de kweek van cannabis, is vrijdag door de raadkamer in Ieper onder voorwaarden vrijgelaten. Hij huurde sinds augustus 2018 een loods in de Meiboomstraat in Poperinge. Daar trof de brandweer in de nacht van 23 op 24 februari bij bluswerken een cannabisplantage van tweehonderd plantjes aan. De eigenares van de loods bleek niets van de kweek af te weten. Het onderzoek naar eventuele medeplichtigen gaat verder.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer