Jo Vally staat al veertig jaar op de planken.
I&C Jo Vally staat al veertig jaar op de planken.

Jo Vally vervangt Sam Gooris op ‘12 uren van Geluveld’

De ‘12 uren van Geluveld’ zijn zaterdag toe aan de vijfde editie toe. Jo Vally zal er Sam Gooris vervangen.

Het feest begint al in de namiddag in basisschool De Regenboog met een fiets- en skeelerparcours. Ondertussen kunnen de kinderen hun eigen fiets pimpen. Femma en de Gezinsbond serveren in OC ’t Gelevelt een dessertbord, terwijl KWB quadritten organiseert. Kinderen kunnen zich laten grimeren of een glittertattoo krijgen.

Biljartclub ’t Hoekskestoters pakt uit met voetbaldarts en rodeosurfing. In de kerk loopt er een tentoonstelling van plaatselijke kunstenaars. Het idee komt van de Vrije Wielertoeristen. Voor de kinderen staan er springkastelen en is er een miniparcours voor quads. De KLJ zorgt voor plezier met levend tafelvoetbal. Leuk wordt ook het gladiatorenspel.

De gemeentelijke jeugddienst brengt kinderanimatie en in GC ’t Gelevelt is er vanaf 18 uur een kinderfuif. Vanaf 20.30 uur treedt de Mini Maxi Band op. Vanaf 23 uur is het de beurt aan Jo Vally, die Sam Gooris vervangt. Na Jo Vally doet de Mini Maxi Band weer verder. De toegang is gratis.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer