Voor de dansstudio worden twee keer twee parkeervakken afgebakend.
Frank Eeckhout Voor de dansstudio worden twee keer twee parkeervakken afgebakend.

Parkeervakken aan dansstudio moeten lang- en foutparkeerders weren

De stad gaat parkeervakken maken ter hoogte van de dansstudio in Wolvenstraat in Zottegem. “Door het gebrek aan parkeervakken hebben lang- en foutparkeerders er nu vrij spel", zegt schepen van Mobiliteit Peter Vansintjan (CD&V).

Het probleem ter hoogte van de dansstudio is tweeërlei. “Enerzijds wordt er langdurig en foutief geparkeerd voor de ingang van de dansschool op het aanliggend voetpad tussen een dubbele parkeerzone. Anderzijds wordt de inrit van het gebouw naar Ledebergstraat 12 versperd door straatparkeerders. Om deze problemen op te lossen, moeten er een aantal parkeervakken worden afgebakend ", zegt Peter Vansintjan. 

Ter hoogte van de dansstudio worden twee keer twee parkeervakken afgebakend. De bloembakken, die evenwijdig met de rijbaan staan, worden herschikt tussen de parkeerzones waardoor parkeren voor de ingang van de dansstudio onmogelijk wordt.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer