Even wachten en de klus is geklaard.
@Repair Café Zottegem Even wachten en de klus is geklaard.

Repair Café in Levi’s Burger: vrijwilligers herstellen defecte spullen terwijl je wacht

In Levi’s Burger in de Trapstraat wordt op zaterdag 16 november van 13.30 tot 17 uur opnieuw een Repair Café georganiseerd.

“Met ons team proberen we opnieuw om zoveel mogelijk huishoudelijke en andere apparaten van de afvalhoop te redden. Je kan bij ons ook terecht met vastgelopen computers, oude hifi-toestellen, defecte printers en fietsen en heel wat andere zaken. Terwijl de klanten wachten, maken wij werk van een ontspannen en luchtige sfeer, al dan niet met een drankje”, zegt Piet Bogaert.

Vrijwilligers/herstellers — ook mensen die kledij kunnen herstellen — mogen zich nog altijd melden bij piet.bogaert@telenet.be of een kijkje komen nemen op de Repairdag in Levi’s Burger in de Trapstraat. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer