6 Je moet eerst enkele trappen op om aan de roltrap te geraken. En die werkt meer niet dan wel.
Frank Eeckhout Je moet eerst enkele trappen op om aan de roltrap te geraken. En die werkt meer niet dan wel.

Exclusief voor abonnees

Station van Zottegem is hel voor mensen met beperking: experts lijsten drie grootste pijnpunten op

Het station is een hel voor mensen met een beperking. Ivan Gaublomme en Leon De Turck van de adviesraad voor mensen met een beperking brachten deze week een bezoek aan het station en lijstten de drie opmerkelijkste pijnpunten voor ons op.

Een bezoekje aan het station van Zottegem levert Ivan Gaublomme en Leon De Turck een lijvig dossier met verzuchtingen op. “We hebben een vrouw met kinderwagen zien sukkelen om de trappen naar de Broeder Mareslaan op te geraken. 

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peggy Dehaen

    Niet alleen voor mensen met beperking.... Ik en meer dan een jaar naar Herzele gereden om daar de trein naar Brussel te nemen. Makkelijk opstappen en altijd parkeerplaats. En ik heb geen beperking enkel last van arthrose.

  • Ulrich DE BOSSCHER

    Dit alles lijkt op een gedoogbeleid... Zie hoeveel auto's elke dag op het stationsplein staan. Eerder dit jaar vroegen buurtbewoners aan politie strengere controles voor trottoirparkeerders in Bevegem. Eventjes heeft men toen strenger opgetreden waarbij de politie verwees naar de 'klagende buren' ipv naar het verkeersreglement... Dit vlakbij stationsbuurt waarbij dagelijks een paar duizend scholieren passeren... Bedroevend. Wat baten octopuspalen, kaars en bril als den uil niet zienen wil.

Lees meer