Arbeiders van de stad voeren de herstellingswerken uit.
Frank Eeckhout Arbeiders van de stad voeren de herstellingswerken uit.

Vijf weken geen verkeer door Hoogstraat

Door het herstellen van kapotte klinkers is er vijf weken geen doorgaand verkeer mogelijk in de Hoogstraat in Zottegem. Voetgangers en fietsers kunnen wel door. De handelaars blijven bereikbaar.

De voorbije jaren zijn er heel wat inspanningen gebeurd om het stadscentrum van Zottegem mooier en aangenamer te maken. “Om dat zo te houden, zullen onze stadsdiensten vanaf 26 augustus de nodige herstellingen uitvoeren aan de klinkers op het einde van de Hoogstraat. Het gaat om een strook van 20 meter. Onze stadsarbeider zijn voldoende gekwalificeerd om deze werken uit te voeren. Daardoor besparen we ook heel wat kosten. De werken zullen twee weken duren. Om een stevige ondergrond voor de klinkers te verzekeren, mag er na de werken drie weken niet over het wegdek gereden worden. Het einde van de Hoogstraat zal daardoor vijf weken afgesloten zijn voor het verkeer", laat de stad weten. 

Er is een omleiding via de Heldenlaan, Graaf van Egmontstraat, Kasteelstraat, Molenkouter en Wolvenstraat. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jonas Van snee

    Ik mis wat waterpartijen op de mark, zou zoveel leuker en aangenamer zijn. Kijk eens naar Sint Lievens Houtem om maar een vb te geven

Lees meer