Bokesrock komt naar Zoutleeuw.
RV Bokesrock komt naar Zoutleeuw.

Bokesrock in het park van het OCMW

Het schooljaar loopt alweer op zijn einde. Om die laatste loodjes een beetje draaglijker te maken organiseert de stad op dinsdag 25 juni van 11 tot 15 uur ‘Bokesrock’, een picknick- en muziekfestival voor alle basisscholen van Zoutleeuw. 

Het prachtige park van het OCMW is het decor voor een onvergetelijke dag, met The Party Kidz Show en een optreden van Ketnetsensatie #LikeMe. “De kinderen komen hier met hun klas naartoe voor een picknick en kunnen daarna genieten van een spetterende muziek- en dansshow van #LikeMe, de band van de nieuwe fictiereeks van Ketnet met een bijzonder hoog musicalgehalte. Met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers zoals ‘Lichtjes van de Schelde’ van Bobbejaan Schoepen, ‘Porselein‘ van Yasmine en ‘Het is weer voorbij die mooie zomer‘ van Gerard Cox kunnen Ketnetters van nu kennis maken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders”, klinkt het bij de stad. The Party Kids Show zorgt voor een ideale opwarmer en een coole afterparty.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer