Halle Booienhoven-kerk
Bollen Halle Booienhoven-kerk

Booienhoven krijgt eerste Bruisend Dorpsfeest

Een aantal bewoners van Booienhoven nam het initiatief om inwoners uit te nodigen op een brainstormsessie met de bedoeling Booienhoven weer wat meer tot leven te brengen. De naam Booienhoven Bruisend werd al snel gevonden, de vzw Booienhoven Bruisend werd opgericht en een eerste activiteit gepland. Die vindt aanstaande zondag plaats.

“Het wordt een Bruisend Dorpsfeest met brocante, plantenmarkt, champagnebar, touwtrekken, springkasteel, kinderschminken, kinderboogschieten verzorgd door de Sint-Sebastiaansgilde Zoutleeuw, Femma’s tearoom met Booienhovense lekkernijen, zonnewaarneming Sterrenwacht Altair, aquareldemonstratie door de aquarelclub Zoutleeuw, foodtrucks, tombola en zoveel meer”, klinkt het enthousiast. “De feestelijke opening vindt plaats om 11.30 uur.”

Booienhoven Bruisend nodigt niet alleen alle inwoners van Booienhoven maar ook sympathisanten en geïnteresseerden van daarbuiten uit om deel te nemen aan dit bruisend feest op 1 september aan de kerk in Booienhoven en dat tussen 9 en 17 uur. Toegang is gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer