Kom kennismaken met de kunstige werkjes van de leerlingen van de Academie Haspengouw.
RV Kom kennismaken met de kunstige werkjes van de leerlingen van de Academie Haspengouw.

Jong creatief talent stelt tentoon in GC De Passant

Van 1 tot en met 28 februari kan je in GC De Passant komen kijken naar een selectie van werken die de leerlingen van de AH[beeld] van Zoutleeuw dit schooljaar maakten.

De Academie Haspengouw [beeld] geeft 6- tot 11-jarigen in Zoutleeuw en Budingen de kans om zich met verschillende technieken creatief te ontplooien. Wekelijks kunnen zij samen met leeftijdsgenoten tekenen, schilderen, knutselen, boetseren, een animatiefilm maken, kortom zich kunstig uitleven. Het resultaat van hun inspanningen willen zij graag tonen tijdens de expo [Beeld] in Beeld.

De tentoonstelling is te bezichtigen tijdens de openingsuren van GC De Passant, Aen den Hoorn 12 in Zoutleeuw? Wie meer wil weten over het aanbod van de Academie Haspengouw, uurroosters, locaties en inschrijvingen kan terecht op www.academiehaspengouw.be of www.facebook.com/ahbeeld, op het nummer 01/70.16.20 of via mail naar info@AHbeeld.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer