2
Benny Proot

53-jarige man crasht op weg naar dierenarts en doet oproep vanuit ziekenhuis: “Wie heeft mijn kat gezien?”

“Wie heeft mijn kat gezien?” Die oproep lanceert een 53-jarige man uit Zuienkerke nadat hij afgelopen weekend betrokken raakte bij een zware crash in Wenduine. Marnix was op weg naar de dierenarts toen hij uit de bocht ging en de wagen op zijn dak terecht kwam. Het katje zat op de achterbank en ging meteen na het ongeval lopen. 

“Marnix was net op weg naar de dierenarts om zijn kat te laten steriliseren toen het ongeval gebeurde. In het ziekenhuis vroeg hij meteen naar het beestje”, zegt Nele Huysentruyt, die bevriend is met de baasjes. De man zelf ligt ondertussen nog steeds in het ziekenhuis om te herstellen van zijn verwondingen. 

Wat er zaterdagmiddag precies fout liep langs de Brugsesteenweg in Wenduine, blijft onduidelijk. Marnix werd met de mugheli afgevoerd naar het ziekenhuis en wacht nog een lange revalidatie. Wie het katje denkt gezien te hebben of heeft opgevangen, kan contact opnemen met Nele op het nummer 0494/65.82.85.

2 De Opel Corsa belandde op zijn dak.
PZ Bredene/De Haan De Opel Corsa belandde op zijn dak.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Maxime Bataille

    Hopelijk vind je snel de poes terug! Jammer dat er weer mensen zijn met vooroordelen...

  • Daniël Rokven

    Beterschap, ik zal je oproep delen!

Lees meer