Begijn Le Bleu.
begijnlebleu.be Begijn Le Bleu.

Begijn Le Bleu brengt de koers naar de Guldepoort

Komiek Begijn Le Bleu komt op zaterdag 6 oktober naar de Guldepoort in Machelen. Op uitnodiging van het Feest- en cultuurcomité brengt hij er zijn nieuwe show 'De Ronde van Begijn'.

Begijn Le Bleu, bekend van onder andere het komische programma 'Foute Vrienden' op 2BE, staat als koersfanaat op de planken en brengt met twee ex-wielrenners een gezellige avond door. In een gesprek haalt hij herinneringen op aan de gloriejaren van elke renner en overloopt het huidige wielerjaar. Sidekick Bernard Bidon draait ondertussen muziek en staat borg voor de sfeer.Het publiek krijgt archiefmateriaal en een quiz voorgeschoteld.

De voorstelling begint om 20 uur en tickets kosten 15 euro. Reserveren kan via www.feestencultuurmachelen.be, feestencultuurmachelen@gmail.com en cultuur@zulte.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer